Aparat ultrasonic profesional

in stoc
IM 9106
1.600,00 Lei
(Pretul include TVA)
Cauti un aparat ultrasonic profesional? Intra pe site-ul nostru si doar iti vei gasi cele mai ieftine aparate ultrasonic ce ultima generatie! Tehnologia ultrasonic a fost introdusa in domeniul frumusetii incepand cu anii 80 si a devenit foarte populara pentru aria extinsa de ingrijire si...
+

Cauti un aparat ultrasonic profesional? Intra pe site-ul nostru si doar iti vei gasi cele mai ieftine aparate ultrasonic ce ultima generatie!

Tehnologia ultrasonic a fost introdusa in domeniul frumusetii incepand cu anii 80 si a devenit foarte populara pentru aria extinsa de ingrijire si actiunea intensa de vindecare, precum si prin operarea extrem de simpla, ceea ce face ca acest aparat sa devina cel mai practic si polular instrument din industria de infrumusetare. O data cu dezvoltarea stiintei si tehnologiei, noua era a aparatelor ultrasonic profesionale a fost lansata pe piata. Aceasta tehnologie este foarte populara in randul clientilor, pentru calitatea, multifunctionalitatea si aspectul de lux al aparatelor.Pentru mai multe informatii, DESCARCATI MANUALUL pentru a avea acces instructiunile de utilizare.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...