DISPOZITIV PROFESIONAL TRATAMENT CU HIDROGEN YOSHIDA LOTOS 5W1

in stoc
124624
15.100,00 Lei
Nou pe piata! Peelingul cu hidrogen Yoshida este un dispozitiv inovator care combină cele mai eficiente tehnologii pentru revitalizarea pielii. Aparatul include: peeling cu hidrogen , purificarea apei, spray , ultrasunete , unde radio, cap, caldura, frig Peeling cu hidrogen Utilizarea...
+

Nou pe piata!

Peelingul cu hidrogen Yoshida este un dispozitiv inovator care combină cele mai eficiente tehnologii pentru revitalizarea pielii.

Aparatul include:
peeling cu hidrogen
, purificarea apei,
spray ,
ultrasunete
, unde radio,
cap, caldura, frig

Peeling cu hidrogen

Utilizarea tehnologiei de hidrogenare a apei permite nu numai curățarea, ci și întârzierea proceselor de îmbătrânire. Molecula suplimentară de hidrogen captează moleculele de oxigen liber (radicali liberi) de pe suprafața pielii și se combină într-o moleculă de apă care este inofensivă pentru piele și organism. Efectuarea acestui tratament in serie ofera efecte spectaculoase de intinerire si iluminare. Datorită sfaturilor speciale, efectul de curățare este foarte precis, iar tratamentul poate fi efectuat chiar și pe pielea delicată și sensibilă. Este o adevărată revoluție pe piața cosmeticelor.

Purificarea apei

Dacă nu activați opțiunea de hidrogenare a apei din dispozitiv, puteți curăța cu apă cu funcția de aspirație. Se recomandă utilizarea apei minerale. Curățarea este o modalitate minuțioasă și igienă de a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Spray

Funcția de pulverizare vă permite să aplicați substanțe active pe piele într-un mod foarte igienic și convenabil. Datorită acestei funcții, preparatul va fi aplicat uniform și în cantitatea potrivită.

Ultrasunete

În etapa următoare, folosim ultrasunete de înaltă frecvență. Dispozitivul controlează cantitatea și profunzimea injectării substanței active în piele. Ultrasunetele îmbunătățesc hidratarea, hrănirea și regenerarea pielii. Preparatele ajung in straturile profunde ale epidermei, ceea ce previne volatilizarea substantelor active.

Unde radio

Utilizarea undelor radio creează căldură endogenă în piele, încălzind fibrele de colagen și elastină la o temperatură de 45-57 de grade Celsius. Ca urmare, fibrele se scurtează, ceea ce dă efectul unui lifting nechirurgical al pielii. Undele radio stimulează creșterea fibroblastelor, datorită cărora pielea se îngroașă și se reduce problema vizibilității eritemului. Puteți alege dintre trei tipuri de valuri și putere diferită a capului.

Capul este cald și rece

Tehnologie care folosește schimbările de temperatură în cap. In optiunea de setare alegem racire sau incalzire. Intervalul de temperatură al capului fierbinte este de 40-55 grade Celsius, intervalul de temperatură al capului rece este de 15-20 grade Celsius. Ciocanul cald-rece stimulează pielea să funcționeze mai bine, îi îmbunătățește starea și stimulează funcționarea vaselor de sânge. Acest lucru vă permite să reduceți problemele cu eritemul, să întăriți vasele de sânge, să răciți pielea după tratamente puternice de stimulare sau la începutul tratamentului, să lărgiți porii și să încălziți țesutul cu ajutorul măștilor de catifelare.


Combinația tuturor tehnologiilor conținute în dispozitiv permite revitalizarea cuprinzătoare a pielii și efecte spectaculoase post-tratament.

Date tehnice ale aparatului:

Tensiune nominală / putere AC 100-120V ~ AC 220-240V ~
Frecvența de funcționare 50 / 60Hz
Putere nominală 190W
Dimensiune (LXWXH) 54,5 * 121

Greutate 50Kg

Informatii Generale