Cum vin produsele

Cand ajung produsele comandate de mine?

Produsele comandate pana la orele 15:00 vor pleca de la sediul nostru in aceeasi zi lucratoare, cu livrare in 24 de ore in timpul saptamanii. Daca comanda dumneavoastra este finalizata vinerea, puteti opta pentru LIVRARE SAMBATA in campul de observatii de la finalul comenzii. In caz contrat aceasta va ajunge in urmatoarea zi lucratoare (luni).

Produsele comandate de dumneavoastra dupa orele 15:00 vor pleca de la sediul nostru a doua zi lucratoare cu livrare in 24 de ore in timpul saptamanii. Daca comanda dumneavoastra este finalizata joi dupa orele 15:00, puteti opta pentru LIVRARE SAMBATA in campul de observatii de la finalul comenzii. In caz contrat aceasta va ajunge in urmatoarea zi lucratoare (luni).

Cum iau legatura cu agentul de la curierat pentru livrare?

Nu trebuie sa sunati dumneavoastra, veti fi contactat(a) de catre acesta. In ziua livrarii veti primi un telefon sau un SMS in care veti fi anuntat(a) despre orele la care agentul de la curierat va ajunge la dumneavoastra. In cazul in care totusi doriti sa luati legatura cu ei, va invitam sa intrati pe pagina Urgent Curier si sa alegeti din coltul din stanga jos zona dumneavoastra (Zona 1, Zona 2 sau Zona 3), si apoi veti vedea numarul de telefon ce corespunde pentru localitatea dumneavoastra sau cea mai aproape de dumneavoastra.

Ce fac daca nu pot prelua comanda livrata in ziua respectiva?

Nu este nici o problema, prin contractul pe care il avem cu firma de curierat vi se asigura un timp de depozitare de14 zile la sediul curierului, timp in care puteti ridica sau solicita livrarea coletelor dumneavoastra.

Cum ajung produsele comandate de mine?

Produsele comandate de dumneavoastra sunt atent inspectate de catre tehnicienii nostri atat din punct de vedere estetic cat si functional inainte de livrare! De aceea va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului in momentul livrarii de catre curier. In cazul in care observati coletul (coletele) in orice fel deteriorate va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0733.025.333