CURA DETOXIFIERE NORMALA 3 ZILE

in stoc
CDN3
449,00 Lei
Cura de Detoxifiere de 3 zile ZenDiet este o solutie aproape ideala pentru a curata corpul de toxine. Aceasta dieta este recomandata pentru cei care nu au mai incercat pana acum o cura de detoxifiere si doresc intr-un weekend sa dea o pauza sistemului digestiv. Dieta detox se livreaza acasa sau...
+

Cura de Detoxifiere de 3 zile ZenDiet este o solutie aproape ideala pentru a curata corpul de toxine. Aceasta dieta este recomandata pentru cei care nu au mai incercat pana acum o cura de detoxifiere si doresc intr-un weekend sa dea o pauza sistemului digestiv. Dieta detox se livreaza acasa sau la birou prin curier rapid, gata pentru a fi consumata.

comparatie cura detoxifiere normala versus cura detoxifiere rapida
Comparatie Cura Detox Normala vs Cura Detox Rapida
Cura detoxifiere 1
Consuma oricare dintre aceste diete de detoxifiere, pentru a scadea incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, scaderea capacitatii de concentrare si multe alte neplaceri.
Cura detoxifiere 2
Aceste diete de detoxifiere sunt concepute pentru a va ajuta sa va detoxificati într-un mod simplu si in acelasi timp eficient, fara a va perturba în vreun fel activitatea cotidiana.
Cura detoxifiere 3
Cu ajutorul nutritionistilor am creat aceste diete de detoxifiere cu ingrediente 100% naturale, cu livrare oriunde in tara, la dumneavoastra acasa sau la birou, rapid, intr-un ambalaj special!

Ce contine o cura de detoxifiere normala ZenDiet?

Cura de detoxifiere normala Zen Detox este compusa din 6 mese zilnice:

Detoxifiere cu sucuri presate la rece

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale Zendiet

Sucurile presate la rece de fructe si legume constituie una din modalitatile de a-ti detoxifia organismul si de a-i oferi mai multe substante nutritive.

Presarea la rece este procedeul prin care se extrage o foarte mare parte a nutrientilor intr-un suc proaspat folosind presiunea directa aplicata. Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent.

Fructele si legumele proaspete sunt o modalitate buna prin care sa-i oferim organismului nostru un impuls nutritional. De asemenea ii oferim si sistemului digestiv o pauza atat de necesara. O astfel de cura de detoxifiere cu sucuri naturale contribuie la curatarea colonului.

Recomandam persoanelor care au diabet sau alte boli cronice sa consulte medicul inainte de a incepe un program oferit de Zen Diet.

Ce contine o cura de detoxifiere rapida ZenDiet?

Cura de detoxifiere rapida Zen Detox contine 6 mese care se consuma din 2 in 2 ore:


Informatii Generale