CURA DETOXIFIERE RAPIDA 1 ZI

in stoc
CDR1
159,00 Lei
Cura de detoxifiere rapida de o zi este solutie ideala pentru a da o mica pauza sistemului digestiv. Se adreseaza oricarei persoane care o data pe saptamana doreste sa dea un refresh organismului sau persoanelor care doresc sa tina post (si sa-si detoxifice organismul in acelasi timp). Presarea...
+

Cura de detoxifiere rapida de o zi este solutie ideala pentru a da o mica pauza sistemului digestiv. Se adreseaza oricarei persoane care o data pe saptamana doreste sa dea un refresh organismului sau persoanelor care doresc sa tina post (si sa-si detoxifice organismul in acelasi timp). Presarea la rece este procedeul prin care se extrage toata bogatia nutrientilor intr-un suc proaspat folosind presiunea directa aplicata. Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent.

comparatie cura detoxifiere normala versus cura detoxifiere rapida
Comparatie Cura Detox Normala vs Cura Detox Rapida
Cura detoxifiere 1
Consuma oricare dintre aceste diete de detoxifiere, pentru a scadea incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, scaderea capacitatii de concentrare si multe alte neplaceri.
Cura detoxifiere 2
Aceste diete de detoxifiere sunt concepute pentru a va ajuta sa va detoxificati într-un mod simplu si in acelasi timp eficient, fara a va perturba în vreun fel activitatea cotidiana.
Cura detoxifiere 3
Cu ajutorul nutritionistilor am creat aceste diete de detoxifiere cu ingrediente 100% naturale, cu livrare oriunde in tara, la dumneavoastra acasa sau la birou, rapid, intr-un ambalaj special!

Ce contine o cura de detoxifiere normala ZenDiet?

Cura de detoxifiere normala Zen Detox este compusa din 6 mese zilnice:

Detoxifiere cu sucuri presate la rece

Cura de detoxifiere cu sucuri naturale Zendiet

Sucurile presate la rece de fructe si legume constituie una din modalitatile de a-ti detoxifia organismul si de a-i oferi mai multe substante nutritive.

Presarea la rece este procedeul prin care se extrage o foarte mare parte a nutrientilor intr-un suc proaspat folosind presiunea directa aplicata. Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent.

Fructele si legumele proaspete sunt o modalitate buna prin care sa-i oferim organismului nostru un impuls nutritional. De asemenea ii oferim si sistemului digestiv o pauza atat de necesara. O astfel de cura de detoxifiere cu sucuri naturale contribuie la curatarea colonului.

Recomandam persoanelor care au diabet sau alte boli cronice sa consulte medicul inainte de a incepe un program oferit de Zen Diet.

Ce contine o cura de detoxifiere rapida ZenDiet?

Cura de detoxifiere rapida Zen Detox contine 6 mese care se consuma din 2 in 2 ore:


Informatii Generale