MAȘINA DE SIGILAT PENTRU MANȘE LAFOMED F-300

in stoc
114832
1.595,00 Lei
APARAT SIGILAT pentru pachete de hârtie și folie Pregătirea sculelor pentru sterilizare în pachete de hârtie-folie este cea mai eficientă metodă de sterilizare a instrumentelor ambalate în autoclave. Este posibil datorita aparului de sudura, plasarea sculelor intr-un ambalaj sigur, steril...
+

APARAT SIGILAT pentru pachete de hârtie și folie

Pregătirea sculelor pentru sterilizare în pachete de hârtie-folie este cea mai eficientă metodă de sterilizare a instrumentelor ambalate în autoclave. Este posibil datorita aparului de sudura, plasarea sculelor intr-un ambalaj sigur, steril si supunerea acestora la procesul de sterilizare. După acest process, ambalate rămân sterile până la 6 luni.
Această mașină de sudură poate fi folosită pentru a suda pachete gata făcute, precum și manșoane de hârtie și folie într-o rolă, iar tăierea manșonului la lungimea counzătoea este posibilă datorită datorită rapidă datorită rapid.
Funcționarea aparului de sudură este intuitivă, iar piesele metalice ale aparului sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce îi garantează o viață lungă și, de asemenea, îl face mai ușor de păstrat curat. Temperature de sudare este reglabila.
Date tehnice:
- tensiune 220 V / 50 Hz
- putere 500 W
- lungime sudare 250 mm
- latime sudare 10 mm
- greutate dispozitiv 5 kg
- greutate dispozitiv in pachet 8 kg
- dimensiuni ambalaj 420 x 340 x 250 mm

- 12 luni garanție

Informatii Generale