Apă Demachiantă Tonifiantă

Momentan Indisponibil
1203
78,00 Lei
(Pretul include TVA)
Formulare lejeră cu conținut redus de grăsimi, compatibilă cu tenurile grase, acneice. Asigură demachierea eficientă, are rol de energizare și de protecție antioxidantă. Compoziție: Solubilizantul LRI -tensioactiv performant care emulsionează metaboliții, fardul (chiar și cel water...

Formulare lejeră cu conținut redus de grăsimi, compatibilă cu tenurile grase, acneice. Asigură demachierea eficientă, are rol de energizare și de protecție antioxidantă.

Compoziție:
Solubilizantul LRI-tensioactiv performant care emulsionează metaboliții, fardul (chiar și cel water proof) praful și toate impuritățile mecanice de pe suprafața pielii, pentru a fi îndepărtate ușor.
Acidul lactic-Proprietățile exfoliante ajută la eliminarea celulelor moarte, favorizând curățarea pielii în profunzime și eliminarea sebumului.
Dismutin® BT-Concentrat de înaltă puritate în enzima superoxide dismutază, proprie organismului uman și folosită la nivelul pielii pentru protecție antioxidativă, protejează și previne acțiunea radicalilor liberi asupra acidului hialuronic și acțiunea lipoperoxidazelor asupra lipidelor. Întârzie semnele îmbătrânirii pielii: formarea ridurilor, deshidratarea, apariţia petelor pigmentare, pierderea elasticităţii.

Instrucțiuni de utilizare: Se foloseşte pentru demachierea şi tonifierea feţei şi gâtului. Produsul se aplică pe un disc cosmetic demachiant apoi se şterge pielea din jurul ochilor, restul feţei, buzele şi gâtul. Se foloseşte inclusiv pentru îndepărtarea machiajului water proof.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...