Apă Tonică Remineralizantă

Momentan Indisponibil
1206
74,00 Lei
Îndepărtează perfect urmele de machiaj și curăță pielea de impurități. Mineralizează și catifelează pielea, asigurând totodată efecte anti-age, de calmare și de protecție. Ajută la tonifierea tenurilor normale. 500 ml Compoziție: Solubilizantul LRI -ensioactiv performant care...

Îndepărtează perfect urmele de machiaj și curăță pielea de impurități.

Mineralizează și catifelează pielea, asigurând totodată efecte anti-age, de calmare și de protecție. Ajută la tonifierea tenurilor normale.

500 ml

Compoziție:
Solubilizantul LRI-ensioactiv performant care emulsionează metaboliții, fardul (chiar și cel water proof) praful și toate impuritățile mecanice de pe suprafața pielii, pentru a fi îndepărtate ușor.
Acidul lactic-Proprietățile exfoliante ajută la eliminarea celulelor moarte, favorizând curățarea pielii în profunzime și eliminarea sebumului.
Dismutin® BT-Concentrat de înaltă puritate în enzima superoxid dismutază, proprie organismului uman și folosită la nivelul pielii pentru protecție antioxidativă, protejează și previne acțiunea radicalilor liberi asupra acidului hialuronic și acțiunea lipoperoxidazelor asupra lipidelor. Întârzie semnele îmbătrânirii pielii: formarea ridurilor, deshidratarea, apariția petelor pigmentare, pierderea elasticității.

Instrucțiuni de utilizare: Se folosește pentru demachierea și tonifierea feței și gâtului. Produsul se aplică pe un disc cosmetic demachiant apoi se șterge pielea din jurul ochilor, restul feței, buzele și gâtul. Se folosește inclusiv pentru îndepărtarea machiajului water proof.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...