EQ.Demachiant Ins. Ochi Şi Buze

in stoc
1204
120,00 Lei
(Pretul include TVA)
Formula blândă fară conservanți face posibilă îndepărtarea delicată a produselor de machiaj, a prafului și impurităților de pe pleoape și din zona perioculară. fară a agresa pielea sensibilă din jurul ochilor. Demachierea delicată a zonelor sensibile din jurul ochilor și a buzelor (toate...
+

Formula blândă fară conservanți face posibilă îndepărtarea delicată a produselor de machiaj, a prafului și impurităților de pe pleoape și din zona perioculară. fară a agresa pielea sensibilă din jurul ochilor.

Demachierea delicată a zonelor sensibile din jurul ochilor și a buzelor (toate tipurile de ten).

500 ml

Compoziție:

Coco-glucozida-Agent tensioactiv blând de origine naturală, care menajează mantaua acidă a pielii. Uleiul siliconic volatil și glicerina-Asigură emolierea și acțiunea de hidratare a pielii precum și textura placută, mătăsoasă. Extractul de albăstrele-Cunoscut pentru acțiunea sa benefică în combaterea cearcanelor și a pungilor de sub ochi, calmează și previne iritarea mecanică din timpul demachierii. Pantenolul-Precursor al vitaminei B5, traversează ușor epiderma și se absoarbe în straturile dermice profunde; acționează ca factor hidratant și stimulează regenerarea celulelor, grăbește sinteza lipidelor și proteinelor. Calmează iritațiile și grăbește vindecarea leziunilor minore, precum și a arsurilor solare. Alantoina-Cicatrizant, calmant și reparator, protector al pielii, accelerează procesele de vindecare și reparare cutanată. Vitamina A-Cunoscută ca „vitamina antirid”, este esențială pentru integritatea structurală cutanată, intervine în procesele de cheratinizare, în creșterea și dezvoltarea celulelor epidermice, hrănește, catifelează, previne și atenuează ridurile.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...