EQ. Gel Purificator

in stoc
1240
125,00 Lei
Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic. 500 ml Benefcii produs: Este un produs destinat îngrijirii...
+

Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic.

500 ml

Benefcii produs: Este un produs destinat îngrijirii profesionale a pielii feţei si gâtului, în saloanele cosmetice, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Structura nongrasă face ca Gelul Purificator să fie un produs bine tolerat, hidratând pielea şi lăsând o senzaţie de catifelare.

Instructiuni utilizare: Pentru efecte hidratante şi regenerante se aplică pe pielea feţei, gâtului si decolteului în strat gros, ca o mască şi se lasă să acţioneze aproximativ 10-15 minute. Pentru efecte purificatoare, la tenul gras, se aplică un strat gros şi se lasă să acţioneze 15-20 minute sub folie lipoosmotică, după care se îndepărtează cu apă călduţă şi se poate începe procedura de extracţie de puncte acneice.

Informatii Generale