Lapte Demachiant Hidratant

in stoc
1202
78,00 Lei
Asigură demachierea delicată, hidratarea în profunzime și tonifierea optimă a pielii. Indicat în demachierea tenurilor normale. 500 ml Compoziț ie: Uleiul de soia și Capric caprilic trigliceride -Asocierea de emolienți cu continut bogat de fitosteroli, acizi grași esentiali,...
+

Asigură demachierea delicată, hidratarea în profunzime și tonifierea optimă a pielii.

Indicat în demachierea tenurilor normale.

500 ml

Compoziție:

Uleiul de soia și Capric caprilic trigliceride-Asocierea de emolienți cu continut bogat de fitosteroli, acizi grași esentiali, trigliceride, conferă o bună capacitate de întindere și un efect de tip geriatric redând suplețea și hidratarea naturală a pielii. Acidul hialuronic-asigură un bun echilibru între rezervele naturale de apă din derm și pierderile transepidermale zilnice de apă; crește gradul de hidratare al pielii și tonusul acesteia. Vitamina E-Are acțiune antiradicalică, contribuie la buna oxigenare a pielii, activează circulația și formarea de noi celule, întârzie îmbatrânirea metabolică a pielii.

Instrucțiuni de utilizare: Se aplică pe față, gât și decolteu, se masează ușor pentru emulsionarea impurităților, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...