EQ. Cremă Hidra-Activă 200 Ml

in stoc
Eqhidra200
150,00 Lei
Are o structură cremoasă, bogată în substanțe emoliante și hidratante, care compensează deficitul de hidratare, reface bariera hidrolipidică a pielii și asigură o persistență îndelungată a efectului hidratant. Reface echilibrul natural al pielii uscate și crește toleranța cutanată în cazul...
+

Are o structură cremoasă, bogată în substanțe emoliante și hidratante, care compensează deficitul de hidratare, reface bariera hidrolipidică a pielii și asigură o persistență îndelungată a efectului hidratant. Reface echilibrul natural al pielii uscate și crește toleranța cutanată în cazul pielii sensibile, prin hrănire.

Indicat pentru tenul uscat/sensibil în finalizarea tratamentului.

200 ml

Crema este destinată hidratării pielii uscate, are o structură cremoasă, bogată în substanțe emoliente și hidratante, care compensează deficitul de hidratare, reface bariera hidro-lipidică a pielii și asigură o persistență îndelungată a efectului hidratant.

Complex de uleiuri naturale – asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, necesare refacerii startului cornos, restaurează bariera hidrolipidică de protecţie și redă supleţea și hidratarea naturală a pielii

Omega Ceramidylul ® – îmbunătățește coeziunea între corneocite, etansează spațiile între celulele epidermei și reface bariera de protecție naturală a pielii.

Sepilift DPHP® – asigură pe langă o hidratare de durată a pielii, o corectare a liniilor fine și a ridurilor și o tonifiere a țesuturilor.

Aquaxyl – optimizează rezervele dermice de apă prin creşterea conţinutului de acid hialuronic, principalul rezervor de apă al pielii.

Ureea – îmbunătățește abilitatea celulelor pielii de a expune părțile care leagă apa, absorbind și reținând o cantitate sporită de apă în țesuturi. Poate grăbi viteza de epitelizare a leziunilor epidermei.

Se aplică pe tenul demachiat, tonifiat, în urma unui tratament cosmetic. Poate constitui o excelentă bază de machiaj.

Informatii Generale