EQ. Cremă Superhidratantă

in stoc
Eqsuperhid
150,00 Lei
Este un produs destinat îngrijirii pielii feței și gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante, capabilă să păstreze un echilibru perfect între rezervele naturale de apă ale pielii și pierderile transepidermale zilnice de apă. Are și efecte antioxidante, protejând pielea de-a lungul...
+

Este un produs destinat îngrijirii pielii feței și gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante, capabilă să păstreze un echilibru perfect între rezervele naturale de apă ale pielii și pierderile transepidermale zilnice de apă. Are și efecte antioxidante, protejând pielea de-a lungul întregii zile împotriva factorilor de mediu nociv.

Indicată pentru tenul normal.

200 ml

Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cream de zi cu efecte intensiv hidratante, capabilă să păstreze un echilibru perfect între rezervele naturale de apă ale pielii şi pierderile transepidermale zilnice de apă. Are şi efecte antioxidante, protejând pielea de-a lungul întregii zile împotriva factorilor de mediu nocivi.

Instrucțiuni utilizare: Se aplică pe toată faţa, pe gât şi decolteu şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele. Asigură hidratare optimă de-a lungul întregii zile şi protecţie împotriva factorilor de mediu nocivi. Poate fi folosită ca bază pentru machiajul zilnic.

Informatii Generale