EQ. Cremă Anti-Age

in stoc
Eqanti30
90,00 Lei
Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic. Indicată în întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere...
+

Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic.

Indicată în întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature. Are acţiune antirid, regenerantă şi restructurantă, de protecţie împotriva proceselor distructive declanşate de radicalii liberi şi de tonifiere.

30 ml

Indicată în întreţinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature. Are acţiune antirid, regenerantă şi restructurantă, de protecţie împotriva proceselor distructive declanşate de radicalii liberi şi de tonifiere. Principiile active sunt astfel asociate încât să confere sinergism de acţiune antirid, tonifiantă, hidratantă.

Matrixyl synthe’6 – creşte densitatea dermului şi fermitatea acestuia. Este stimulată, cantitativ şi calitativ, în special sinteza colagenului I, colagenului IV şi a fibronectinei.

Sepiliftul – asigură pielii hidratare de lungă durată, efecte antirid, lift intens şi de tonifiere. Contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine şi a ridurilor, a imperfecţiunilor şi prin tonifierea acesteia.

Uleiuri şi grăsimi vegetale – compensează deficitul de lipide al tenurilor uscate şi cu tendinţă de uscare. Au rolul de a reface bariera hidro-lipidică a pielii cu menţinerea integrităţii structurale şi funcţionale a acesteia.

Aquaxyl – optimizează rezervele dermice de apă prin creşterea conţinutului de acid hialuronic, principalul rezervor de apă al pielii.

Acidul hialuronic – ajută la cresterea gradului de hidratare al pielii și tonusul pielii.

Vitaminele A şi E – protejează şi anihilează efectele radicalilor liberi, favorizează oxigenarea țesuturilor, formarea de noi celule, normalizează procesele de cheratinizare, activează circulația sângelui, hrănesc și catifelează.

Informatii Generale