EQ. Cremă De Masaj

in stoc
Eqcremamasaj
90,00 Lei
Ajută la tonifierea tenului, la eliminarea depunerilor de grăsime și redefinirea conturului corporal. Atât pentru masajul feței, cît și al corpului, se pot asocia serurile sau fiolele aferente tratamentului sau alte principii active, pentru asigurarea efectelor cosmetice dorite. Concepută...
+

Ajută la tonifierea tenului, la eliminarea depunerilor de grăsime și redefinirea conturului corporal. Atât pentru masajul feței, cît și al corpului, se pot asocia serurile sau fiolele aferente tratamentului sau alte principii active, pentru asigurarea efectelor cosmetice dorite.

Concepută special pentru masajul tuturor tipurilor de ten.

200 ml

Compoziție:
Ulei de soia-Crema are un conținut mare de ulei de soia, aducând beneficii majore în timpul masajului pielii: reechilibrează mantaua hidrolipidică a pielii, emoliază și hidratează excelent pielea. Conținutul de fitosteroli, care mimează estrogenul, este benefic pentru pentru tenul îmbătrânit, ajutând celulele să producă elastină și colagen, care se diminuează cu vârsta. Proteinele prezente în soia sunt anti-inflamatorii, calmează și scad reactivitatea pielii.
Prezența zaharurilor și aminoacizilor contribuie la hidratarea pielii și îi redau elasticitatea și flexibilitatea obișnuite pentru un ten normal.

Instrucțiuni de utilizare: Crema se aplică pe față sau pe corp (brațe, coapse, abdomen, etc) în combinație cu serurile sau fiolele aferente tratamentului și se masează energic cu mișcări circulare folosind ambele mâini. Se poate utiliza și dupa naștere, pentru remodelarea corpului.

Informatii Generale