EQ. Ulei Relaxant Tonifiant

in stoc
Equleirelax
90,00 Lei
Are o acțiune puternic hidratantă, care ajută la regenerarea epidermei. Uleiul conferă protecție pielii și îi crește elasticitatea. Poate fi folosit la masajul oricărui tip de ten. 150 ml Uleiurile naturale (avocado, jojoba, soia, germeni de grâu) constituie un complex de ingredienți...
+

Are o acțiune puternic hidratantă, care ajută la regenerarea epidermei. Uleiul conferă protecție pielii și îi crește elasticitatea. Poate fi folosit la masajul oricărui tip de ten.

150 ml

Uleiurile naturale (avocado, jojoba, soia, germeni de grâu) constituie un complex de ingredienți biomimetici lipofili care reconstruiesc pielea în profunzime. Prin aportul de fosfolipide, acizi grași, vitaminele A,D,E, lecitină și fitosteroli, aceste uleiuri joacă un rol esențial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii, contribuind la o bună emoliere, hidratare și tonifiere a tegumentelor sensibile, ofilite.

Formula sa naturală asigură produsului o acțiune puternic hidratantă, care ajută la regenerarea epidermei. Uleiul conferă protecție pielii și îi crește elasticitatea.

Mod de utilizare:

Uleiul se aplică pe față sau pe corp (brațe, coapse, abdomen, etc) în combinație cu serurile sau fiolele aferente tratamentului și se masează energic cu mișcări circulare folosind ambele mâini.

Informatii Generale