EQ. Ser Hidratant

in stoc
Eqserhidra
140,00 Lei
Are efect intens hidratant, acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale de apă. 100 ml Optimizează rezervele dermice de apă prin creșterea conținutului de glicozaminoglicani (acid hialuronic și condroitin sulfat), principalele...
+

Are efect intens hidratant, acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

100 ml

Optimizează rezervele dermice de apă prin creșterea conținutului de glicozaminoglicani (acid hialuronic și condroitin sulfat), principalele substanțe rezervor care captează apa în piele. Conceptul de hidratare al aquaxylului este complex, acționând și prin scăderea pierderilor de apă transepidermale. Pierderile de apă sunt diminuate deoarece aquaxylul stimulează sinteza de ceramide, ciment intercellular care reface funcția de barieră a pielii. Prin aceasta acțiune duală pielea este optim hidratată, se normalizează procesul fiziologic de descuamare, cu îmbunătățirea microreliefului pielii. Este un complex de aminoacizi și proteine vegetale hidrolizate, cu rolul de revigorare și creștere a gradului de hidratare al pielii.

Se poate folosi asociat cu Crema/Uleiul de masaj în tratamentele de ionizare sau în asociere cu crema de față.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...