EQ. Ser Perfect Anti-Age

in stoc
Eqperfanti
170,00 Lei
Previne și atenuează principalele neajunsuri ale tenurilor uscate, mature, ridicate. Ridurile sunt mult diminuate, pielea devine mai fermă, mai elastică, mai hidratată. Previne apariția de noi riduri, restructurează pielea, atenueaza imperfecțiunile. 100 ml Aquaxyl , optimizează rezervele...
+

Previne și atenuează principalele neajunsuri ale tenurilor uscate, mature, ridicate. Ridurile sunt mult diminuate, pielea devine mai fermă, mai elastică, mai hidratată. Previne apariția de noi riduri, restructurează pielea, atenueaza imperfecțiunile.

100 ml

Aquaxyl, optimizează rezervele dermice de apă prin creșterea conținutului de glicozaminoglicani (acid hialuronic și condroitin sulfat), principalele substanțe rezervor care captează apa în piele. Conceptul de hidratare al aquaxylului este complex, acționând și prin scăderea pierderilor de apă transepidermale. Pierderile de apă sunt diminuate, deoarece aquaxylul stimulează sinteza de ceramide, ciment intercellular care reface funcția de barieră a pielii. Prin această acțiune duală pielea este optim hidratată, se normalizează procesul fiziologic de descuamare, cu îmbunătățirea microreliefului pielii. Lipomoist 2036 este un complex de aminoacizi și proteine vegetale hidrolizate, cu rolul de revigorare și creștere a gradului de hidratare al pielii. Trylagenul ste o combinație de peptide active și proteine care acționează eficient pe trei căi diferite în metabolismul colagenului: sinteza, formare organizare și degradare. Previne procesele de glicare care duc la pierderea flexibilității și elasticității pielii. Extractul de Ceai Verde previne degradarea membranelor celulare prin neutralizarea radicalilor liberi și intervine în metabolismul lipidelor, stimulând arderea grăsimilor și utilizarea lor ca sursă de energie pentru metabolismului celular. Are efecte antiinflamatoare, calmând iritațiile și îmbunătățind aspectul pielii.

Se poate folosi asociat cu Crema/Uleiul de masaj în tratamentele de ionizare sau în asociere cu crema de față.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...