Fiole Cu Acid Hialuronic

in stoc
Eqfioleacid
200,00 Lei
Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic. 20 x 2 ml Serul are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin...
+

Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic.

20 x 2 ml

Serul are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Ridurile şi liniile fine sunt umplute din interior şi sunt mult diminuate. Efectul anti-age este potenţat şi prin SOD care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină, cât şi pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Instrucțiuni utilizare: Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe față, gât și decolteu. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...