Fiole Cu Colagen Și Elastină

in stoc
Eqfiolcolag
200,00 Lei
Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic. 20 x 2 ml Fiolele au efecte intensiv hidratante atât asupra...
+

Gama Gerovital Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice. Produsul de mai jos este pentru folosirea acasă de către persoanele care doresc întreținerea tratamentului realizat în salonul cosmetic.

20 x 2 ml

Fiolele au efecte intensiv hidratante atât asupra hidratării imediate cât şi asupra celei de lungă durată. Folosite cu regularitate, fiolele cresc elasticitatea pielii, confortul şi gradul de catifelare al acesteia. Este mult îmbunătăţită capacitatea de apărare a pielii, inclusiv protecţia antiradicalică împotriva stresului oxidativ.

Instrucțiuni utilizare: Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţă, gât și decolteu. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...