EQ. Cremă Lift Contur Ochi

in stoc
Eqliftintcontur
90,00 Lei
Prin blocarea rapidă a contracțiilor spontane ale mușchilor feței, crema are un efect miorelaxant performant, prevenind și atenuând ridurile de expresie. Efectul decrispant este instantaneu și reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare. 100 ml Compoziție: Complex de...
+

Prin blocarea rapidă a contracțiilor spontane ale mușchilor feței, crema are un efect miorelaxant performant, prevenind și atenuând ridurile de expresie. Efectul decrispant este instantaneu și reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare.

100 ml

Compoziție:

Complex de uleiuri natural (jojoba, calendula, squalane şi siliconice)-Acțiune sinergică de hidratare și nuțriție intensivă, de combatere a ridurilor, de regenerare, calmare şi protecţie. Are o activitate de tip geriatric asupra tenurilor ridate, reducând liniile fine şi ridurile incipiente, redând supleţea tenurilor îmbătrânite. Argilă-Amestec complex de silicaţi de aluminiu, având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente, cu proprietăţi benefice: remarcabilă putere de absorbţie, proprietăţi detoxifiante, antiseptice, bactericide şi dezinfectante, proprietăți de echilibrare radioactivă a corpului, cicatrizante, remineralizante. Uleiul de calendula-Contribuie intens la regenerarea celulară, la calmarea epidermei, la activarea circulaţiei şi combaterea cearcănelor şi a pungilor. Extractul de Boswellia Serrata-Inhibă enzima 5-lipoxigenaza implicată în procesul inflamator. Are un efect calmant, anti-flogistic (reduce inflamaţia), reduce înroşirea caracteristica iritațiilor, contribuie intens la regenerarea celulară, la calmarea epidermei, la activarea circulaţiei şi combaterea cearcănelor şi a pungilor. Extractul Gatuline Expression-Obţinut din Acmella oleraceea conferă cremei proprietăţi unice antirid. Ridurile de expresie sunt atenuate sau prevenite printr-un efect miorelaxant performant în timp ce faţa îşi păstrează aspectul mimic natural, evitându-se efectul de mască. Complexul Ferulan (ulei de orez şi acid ferulic)-Acţiune antiinflamatoare şi exercită un efect ecran împotriva radiaţiilor UV, conferind pielii un aspect mai sănătos şi mai tânăr. Acidul ferulic este un antioxidant natural care combate procesele de îmbătrânire cutanată datorate radicalilor liberi, previne agresiunea oxidativă la nivel celular, ameliorează schimbul de oxigen din ţesuturi, calmează eritemele. Reduce liniile fine, ridurile şi spoturile pigmentare, creşte elasticitatea pielii, stimulează producţia de elastină şi colagen şi previne acţiunea distructivă a radiaţiilor UV. Algisium C2-Derivat organic de siliciu, având ca radical organic – acidul manuronic, extras din specia de algă brună- Laminaria. Siliciul este un constituent al țesutului conjunctiv cutanat, care ia parte la formarea matricii extracelulare. Acesta descrește cu vârsta, ducând la destructurarea suportului pielii și la apariția ridurilor. Algisium C2 are o acțiune dovedită de citostimulare, restructurare, stimulare a sintezei fibrelor noi de colagen, creștere a fermității și elasticității pielii, protecție antiradicalică, hidratare, activare a lipolizei.

Instrucțiuni de utilizare: Crema se aplică pe fața proaspăt curățată și se masează uşor până la completa absorbție în piele.

Informatii Generale