EQ. Mască Pentru Ochi

in stoc
Eqmasochi
90,00 Lei
Structura măştii se bazează pe emulgatori naturali şi uleiuri de origine vegetală care aduc avantajul unor ingredienţi eco-green şi a unei percepţii senzoriale plăcute la aplicare. 30 ml Este un produs cu acţiune complexă datorită principiilor active înglobate în formulare: Escina are o...
+

Structura măştii se bazează pe emulgatori naturali şi uleiuri de origine vegetală care aduc avantajul unor ingredienţi eco-green şi a unei percepţii senzoriale plăcute la aplicare.

30 ml

Este un produs cu acţiune complexă datorită principiilor active înglobate în formulare: Escina are o puternică acţiune antiedematoasă şi antiinflamatoare prin stimularea microcirculaţiei şi prin modificarea permeabilităţii capilare, ceea ce duce la diminuarea cearcănelor şi pungilor de sub ochi. Acidul hialuronic asigură epidermei nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie. Gatuline Expression şi Zanthalene, prin efectul miorelaxant performant, au acţiune botox-like asupra ridurilor. Uleiul de avocado, uleiul de jojoba, uleiul de soia şi untul de cacao compensează deficitul de lipide al epidermei din jurul ochilor, au efect revitalizant şi de prevenire a proceselor de îmbătrânire cutanată datorate radicalilor liberi. Vitamina A este unul dintre cei mai puternici şi eficienţi antioxidanţi naturali cunoscuţi, contribuind la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea.

Utilizare:

Se aplică în strat mai gros în zona din jurul ochilor şi se lasă să acţioneze 10-15 minute. Se îndepărtează cu o dischetă cu apă călduţă şi se aplică crema de ochi potrivită. Masca pentru ochi se poate utiliza în cadrul oricărui tratament cosmetic.

Informatii Generale

Accesorii

Alti clienti au cumparat si...