Pat, Fotoliu Cosmetica, WNR, Azzuro, electric, 4 Motoare, Alb

in stoc
109101
[Contactati-ne pentru un pret]
Confortul și calitatea echipamentelor sunt o prioritate pentru fiecare proprietar al unei clinici de medicină estetică, a unui studio profesional de înfrumusețare sau a unui spa de zi. PAT COSMETIC AZZURRO KRYSTAL este o canapea de înaltă clasă care vă permite să efectuați tratamente cosmetice...

Confortul și calitatea echipamentelor sunt o prioritate pentru fiecare proprietar al unei clinici de medicină estetică, a unui studio profesional de înfrumusețare sau a unui spa de zi.

PAT COSMETIC AZZURRO KRYSTAL este o canapea de înaltă clasă care vă permite să efectuați tratamente cosmetice și toate tipurile de masaj. Datorită comenzii electrice, putem seta comod patul, asigurând confort atât clientului, cât și persoanei care efectuează tratamentul. Designul modern și funcționalitatea mobilierului îl fac un element fantastic al unui birou modern.
Un avantaj suplimentar este capacitatea de a vă aminti 3 setări. Datorită acestui fapt, după alegerea unuia dintre ele, canapeaua se reglează automat în toate planurile la pozițiile definite anterior. Setarea selectată poate fi resetată cu ușurință pentru a putea regla piesele individuale. După apăsarea butonului „off”, suprafața revine la poziția „zero”.
CALITATE MARE !!! GARANȚIE DE 2 ANI !!!
dimensiuni:
-lungime 200cm
-lățime 92cm
-inaltime 62-80cm
- capacitate de ridicare de până la 200 kg
-greutate netă 121 kg
Dimensiunea ambalajului:

212 x 92 x 65 cm

Informatii Generale