8D HIFU Last Generation - facial si corporal

in stoc
8D HIFU
[Contactati-ne pentru un pret]
8D HIFU - High lntensity Focused Ultrasound Un tratament non-invaziv, bazat pe ultrasunete focalizate cu intensitate mare ce patrund mai adânc in piele pentru a stimula producția de colagen și elastina a propriului organism, pentru rezultate cu aspect natural fără intervenție...

8D HIFU - High lntensity Focused Ultrasound

Un tratament non-invaziv, bazat pe ultrasunete focalizate cu intensitate mare ce patrund mai adânc in piele pentru a stimula producția de colagen și elastina a propriului organism, pentru rezultate cu aspect natural fără intervenție chirurgicală.

In 3 sedinte vei arata cu 10 ani mai tanar.

Rezultate vizibile imediat.

Undele ultrsonice de inalta energie focalizate asupra stratului SMAS imbunatatesc elasticitatea pielii si relaxeaza pielea. Aceasta energie focalizata cu precizie la 4,5 mm sub piele realizeaza cel mai bun efect de remodelare faciala ,de lifting si intarire a pielii. Regenereaza stratul de colagen aflat la 3 mm sub piele rezolvand problemele

imbatranirii prin recuperarea elasticitatii pielii, albirea ,netezirea ridurilor si reducerea porilor.


Cum functioneaza:

1. Înainte de tratament, colagenul din pielea noastră este slab şidezorganizat ceea ce face ca pielea sa arate imbatranita sau sa aiba riduri.

2.Ultrasunete microfocalizate trec prin țesutul cutanat fărădeteriorarea celulelor din stratul de piele stimuland astfel producerea colagenului.

3. Ultrasunetele focalizate de înaltă intensitate (HIFU) furnizează energie termică către SMASstraturile și țesutul subcutanat care pot stimula și reînnoi colagenul pielii și, prin urmare, îmbunătățesc tenul și reduc lăsarea pielii.Această tehnică poate fi aplicată atât pe față, cât și pe întregul corp și, de asemenea,funcționează la fel de bine pe orice nuanță de piele.Pielea răspunde la stimuli, in cateva secunde, formeaza colagen nousi elastina în același timp, devenind mai mult intinsa și capata o infatisare intinerita.


Mai jos vei putea consulta manualul, precum si video ul de prezentare. Sau poti sa ne suni si te programam la un seminar demonstrativ gratuit.

Informatii Generale