Fotoliu cosmetic electric Sillon Basic 3 motoare. alb

in stoc
146496
8.800,00 Lei
Echipament multifuncțional, eficient Scaunul electric de frumusețe Sillon Basic se caracterizează printr-un aspect practic, funcționare simplă și universalitate. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomandă cu fir . Se distinge printr-un scaun profilat ergonomic și prin capacitatea...
+

Echipament multifuncțional, eficient

Scaunul electric de frumusețe Sillon Basic se caracterizează printr-un aspect practic, funcționare simplă și universalitate. Este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomandă cu fir . Se distinge printr-un scaun profilat ergonomic și prin capacitatea de a se adapta nevoilor individuale, datorită cărora va fi perfect în multe cabinete de specialitate.

Telecomanda usoara

Cu ajutorul unei telecomenzi usor de utilizat, scaunul poate fi reglat usor in 3 planuri - are inaltime, spatar si leagan reglabile. Scaunul poate fi reglat la o inaltime de la 56 cm pana la 81 cm, iar atunci cand este complet extins, fotoliul ajunge la o lungime de 2 m . Aceste dimensiuni permit utilizarea cu ușurință a echipamentului de către persoane de diferite înălțimi și permit adaptarea acestuia la nevoile atât ale clientului, cât și ale celui care efectuează procedura. Mânerele de pe ambele părți ale scaunului vă permit să atârnați telecomanda astfel încât să fie mereu la îndemână.

Suport pentru picioare reglabil

Unghiul la care se află suportul pentru picioare este reglat cu o pârghie manuală . După setarea poziției selectate, o puteți bloca cu ușurință. De asemenea, este posibilă reglarea extensiei suportului pentru picioare , care va fi deosebit de utilă în timpul tratamentelor efectuate pe persoane mai înalte, oferindu-le un sprijin mai bun.

Scaun confortabil

Modul adecvat de profilare conferă scaunului o formă ergonomică și permite poziționarea confortabilă a corpului în el. Echipamentul poate fi desfășurat în poziția unei canapele , iar datorită orificiului din tetiera ascuns sub pernă , este perfect și pentru tratamente de spate sau masaje.

Design elegant si functional

Fotoliul este umplut cu spuma si acoperit cu o imitatie de piele mata placuta la atingere in nuante de alb. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este rezistent la umiditate și ușor de curățat. Tivulurile bine realizate îi conferă un aspect elegant, iar construcția solidă garantează o utilizare îndelungată. Designul minimalist, simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile detaliate ale scaunului sunt date în fotografie.
Setul include: telecomanda, alimentare, perna pentru gaura din tetiera.

Date:
Tip: electric
Numar actuatoare: 3
Culoare: nuante de alb
Material tapiterie: piele sintetica
Umplutura scaune: spuma
Control: telecomanda, manual
Garantie: 12 luni
Putere: 200 W

Tensiune: 220-230 V

Informatii Generale