Aparat Masaj Anticelulitic portabil

in stoc
135522
390,00 Lei
Acest aparat de masaj corporal multifunctional are programe variabile, un cap de masaj din silicon si o forma ergonomica si maner anti-alunecare pentru a regla forta si puterea masajului. Aparatul de masaj este conceput pentru a masa intregul corp, spate, gat, abdomen, brate, coapse, picioare,...
+

Acest aparat de masaj corporal multifunctional are programe variabile, un cap de masaj din silicon si o forma ergonomica si maner anti-alunecare pentru a regla forta si puterea masajului. Aparatul de masaj este conceput pentru a masa intregul corp, spate, gat, abdomen, brate, coapse, picioare, celulita. Ele ameliorează durerea și tensiunea musculară și întăresc întregul sistem de mușchi ai spatelui și corpului. Masajul ajută la restabilirea funcției corecte a conexiunilor nervoase, îmbunătățind în același timp metabolismul. Îmbunătățește starea generală de bine și ameliorează stresul. În plus, descompune țesutul gras, reduce celulita, datorită căreia pielea devine fermă și netedă la atingere. Bateria asigură până la 2,5 ore de funcționare. Pentru a pune o presiune suplimentară asupra mușchilor, are capul îndoit, permițându-vă să apăsați mai tare și să ajungeți și la părțile mai adânci ale mușchilor.

Fabricat din material de înaltă calitate care asigură calitate, durabilitate și eficacitate, asigurând în același timp efect terapeutic maxim. Vârfurile din silicon incluse pot fi spălate cu ușurință sub jet de apă după utilizare.
Avantaje:
- Masaj cu vibrații profunde cu o frecvență de vibrație de la 4000 la 5200 pe minut,
- Cap flexibil,
- Bateria durează 2,5 ore,
- Îmbunătățește circulația sângelui,
- Reduce tensiunea musculară,
- Relaxează și stimulează mușchii,
- Perfect pentru călătorii,
- Puteți sa aplicati pe tot corpul
- Cap,
- Gât,
- Brațe,
- Spate,
- Burtă,
- Coapsă,
- Picioare,
- Picioare

și multe altele,

Informatii Generale