VSHAPE+++ MULTISHAPE

in stoc
VS+++
[Contactati-ne pentru un pret]
Aparat MultiShape pentru remodelare corporala si faciala ce include 3 tehnologii. Vibratie activa Lifting facial Lifting corporal Reducerea celulitei Remodelare corporala si faciala Ce este MultiShape? Vacuum + Radiofrecventa + LED + Cavitatie Vacuum - Intensifica circulatia...

Aparat MultiShape pentru remodelare corporala si faciala ce include 3 tehnologii.

Vibratie activa

Lifting facial

Lifting corporal

Reducerea celulitei

Remodelare corporala si faciala

Ce este MultiShape?

Vacuum + Radiofrecventa + LED + Cavitatie

Vacuum - Intensifica circulatia sangelui sparge celulele de grasime din limfa si ajuta la drenarea lor.

Relaxeaza tesutul si maseaza

Amelioreaza umflaturile si reda liniile de contur naturale ale fetei si corpului.

RF - Tehnologia are la baza producerea undelor electromagnetice care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, producand in zona tratata un camp electromagnetic ce transforma energia in caldura pana la 60-65 grade C in interiorul tesutului. Energia/caldura duce la intinderea, stimularea fibrelor de collagen existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de collagen si elastina obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, efect de tonifiere si reducere a ridarii cutanate.

LED - sau terapia cu led - TERAPIA LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina). Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor; arderea grasimilor

Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic, antiacneic, diminuarea punctelor de varsat de vant, desensibilizarea pielii, acnee

Cavitatia - Cavitatia este o metoda non-invaziva si non-agresiva a liposuctiei. Este un tratament localizat, care determina o schimbare permanenta a tesutului gras de pe zonele cu probleme. Celulele adipoase, incalzite cu lumina inflarosie la o temperatura de peste 40-45 grade Celsius, devin vulnerabile (se lucreaza timp de 5 minute).

Datorita presiunii aplicate cu ajutorul manipulului, ce genereaza vibratii mecanice cu frecvente mari (ultrasunete), se schimba structura celulelor adipoase intr-una lichida. (15-20 de minute – maximum 25 de minute). Acest continut va fi eliminat de sistemul limfatic: se efectueaza drenajul limfatic prin masaj manual sau vacuum. Este recomandat chiar si pentru persoanele slabe cu celulita si pentru piele flasca.

Frecventa tratamentelor: 1 sedinta/saptamana, timp de 6-8-10 saptamani. La finalul terapiei, pentru mentinerea efectului pe termen lung, se va face un tratament la interval de 2-3 luni.

Zonele pe care se poate lucra: talie, abdomen, brate/antebrate,fese, coapse, solduri.

Se recomanda ca imediat dupa efectuarea procedurii, sa se consume 2 litri de apa, iar in urmatoarele 72 de ore, este interzisa consumarea alimentelor cu un continut mare in grasimi.

Rezultate vizibile dupa primul tratament !

>


Informatii Generale