STERILIZATOR UV-C BIG BLUE

in stoc
112663
300,00 Lei
Dispozitivul de dezinfectie bigblue UV-C are o structura simpla si dimensiuni reduse. În timpul funcționării, dispozitivele folosesc radiații UV-C cu o lungime de undă de 254 nm, care distrug formele vegetative ale microorganismelor. Este un dispozitiv de dezinfecție uscată (cu raze UV-C) fără...
+

Dispozitivul de dezinfectie bigblue UV-C are o structura simpla si dimensiuni reduse.

În timpul funcționării, dispozitivele folosesc radiații UV-C cu o lungime de undă de 254 nm, care distrug formele vegetative ale microorganismelor. Este un dispozitiv de dezinfecție uscată (cu raze UV-C) fără utilizarea de soluții chimice și nu există riscul supradozajului. Uneltele trebuie spălate și uscate. Elementele unei structuri complexe ar trebui să fie cât mai deschise și dezasamblate posibil, astfel încât lumina ultravioletă să acopere întreaga suprafață. Dezinfecția este eficientă atunci când razele UV-C cad direct pe element.
Informații suplimentare:
1. Carcasă din material de înaltă calitate,
2. Lumina ultravioletă este utilizată pentru dezinfecție.
Timp de dezinfecție 45 min

date tehnice:
220-240V
50 Hz
8W
Apparatusul nu poate fi depozitat în locuri umede și lângă apă. Stai departe de copii.

Pune instrumentele de dezinfectat înăuntru și închide trapa.

Apăsați butonul 0-1, dispozitivul se va porni automat. De atunci numărăm invers timpul de sterilizare. Lumina se va stinge automat când clapeta este deschisă. Process de dezinfecție va fi întrerupt.

Informatii Generale