FREZĂ CU FILTRU SI ABSORBANT EXO SUPERnova

in stoc
132889
8.270,00 Lei
Mașina de frezat EXO SUPERnova echipată cu un motor puternic și un absorbant de praf este succesorul legendarei mașini de frezat Magic Pedi. Mașină de frezat fabricată în Germania. Dispozitivul este destinat pentru tratamentul afecțiunilor piciorului și tratamentelor profesionale de pedichiură...
+

Mașina de frezat EXO SUPERnova echipată cu un motor puternic și un absorbant de praf este succesorul legendarei mașini de frezat Magic Pedi. Mașină de frezat fabricată în Germania.

Dispozitivul este destinat pentru tratamentul afecțiunilor piciorului și tratamentelor profesionale de pedichiură și poate fi operat numai de un podiatru sau pedichiurist calificat. Mașina de frezat se caracterizează printr-un control fluid al vitezei de la 0 la 30.000 pe minut, cu posibilitatea de a schimba direcția dreapta-stânga și puterea de absorbție a prafului reglabilă. Un avantaj indispensabil al aparatului este afisajul electronic care iti permite sa controlezi intensitatea tratamentului, gradul de umplere a filtrului si puterea extraordinara a turbinei de aspiratie de 350 W.


Tot praful care este colectat în timpul funcționării este aspirat în turbina de aspirație, adică în absorbant. Datorită acestui fapt, o persoană care efectuează multe tratamente pe zi nu inhalează tot materialul abraziv. Acest lucru vă protejează în primul rând plămânii. Lucrul cu o mașină de frezat cu absorbant are un alt avantaj, adică praful nu circulă prin încăperea în care se efectuează tratamentul. Ca urmare, nu se așează pe mobilier și obiecte, iar bacteriile și virușii care colonizează epiderma și unghiile nu se înmulțesc acolo. În concluzie, absorbantul este folosit nu numai din motive estetice, ci și din motive de igienă și sănătate. Atunci când alegeți o mașină de frezat destinată pedichiurii, merită să o alegeți pe cea care are absorbant.

Date tehnice
Tensiune: 230 V / 50 Hz (opțiune 115 V / 60 Hz)
Putere: max 350 Watt
Volumul dispozitivului 57,4dB-63,1
Piesa de mână: max.50 W / 24 V / 30.000 rpm. / Motor DC
Dimensiuni controler: (L x H x P) 219 x 124 x 232 mm
Dimensiuni mâner de aspirare: L = 118 mm, D = 17-27-31 mm
Greutate: aproximativ 3,0 kg (set)
Siguranță : T2.5A (115V: T5.0A)

Clasa de izolare: 2 Tip B.

Informatii Generale