PAT SPA COSMETIC AZZURRO WOOD 361A 4 MOTOARE ÎNCĂLZIT

in stoc
124948
18.000,00 Lei
Confortul și calitatea echipamentului este o prioritate pentru fiecare proprietar de clinică de medicină estetică, studio profesional de înfrumusețare sau spa de zi. PATUL COSMETIC AZZURRO WOOD este o canapea de înaltă clasă care vă permite să efectuați tratamente cosmetice și toate tipurile de...
+

Confortul și calitatea echipamentului este o prioritate pentru fiecare proprietar de clinică de medicină estetică, studio profesional de înfrumusețare sau spa de zi.

PATUL COSMETIC AZZURRO WOOD este o canapea de înaltă clasă care vă permite să efectuați tratamente cosmetice și toate tipurile de masaj. Datorita controlului electric putem seta comod patul, asigurand confort atat pentru client cat si pentru persoana care care efectueaza tratamentul. Designul clasic și funcționalitatea mobilierului îl fac un element fantastic al unui birou și spa modern.
Un avantaj suplimentar este capacitatea de a reține 3 setări. Datorită acestui fapt, după alegerea uneia dintre ele, canapeaua se adaptează automat în toate planurile la poziții prestabilite.Setarea selectată poate fi resetată cu ușurință pentru a putea reajusta piese individuale. După apăsarea butonului "off", patul revine în poziţia "zero". O saltea încălzită completează funcționalitatea și confortul.
MARE CALITATE !!! 2 ANI GARANTII !!!

Dimensiuni: 208x87x62-81cm

Informatii Generale